Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto Zadrani glasaju za filozofa i kuhara

Marko Vučetić i Enio Meštrović, o kojima ovisi nova vlast u Zadru, svak na svoj način bore se protiv apsurda

Komentari 4

DI
dijalektičar
19:14 23.05.2021.

Nadam se da su došli do spoznaje da je važnije biti Čovjek (s velikim početnim slovom) nego ovo ili ono.

VL
NE
nerizuzu
16:14 23.05.2021.

Čemu toliko strogi rakurs ? Mislim na Ričarda . Bez obzira na manjak formalne naobrazbe u pitanju je iznimna pojava . Inteligentan i razborit čovjek . Kroz performans ukazuje na probleme . A vidim da glasači uspijevaju pročitati poruku . Baš onakva kakva je . Dakle "backdoor" je upalio . Koliko je moguća obrnuta a bizarna situacija da razni likovi koji se kite doktoratima ne znaju sastavit par smislenih rečenica . Ili pak znaju samo su , a sad je to očigledno , doktorirali na temu rumene kadulje na univerzi koja gubi na težini i svi se od tamo vraćaju kao doktori znanosti . Aka bivši predsjednički kandidat . Mislim da bi Ričard bio odličan političar . A kako se čini ,velike su mu šanse za ulaz u višu politiku.

VL
IK
ikbmibm
17:22 23.05.2021.

Zadar je grad u kojem je nije lako odgajati dicu. jadni roditelji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.