Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETI OKOLIŠU I GRAĐANIMA

Zašto Vukovar postaje deponij za odlaganje otpada iz cijele Hrvatske?

11.02.2023.
u 11:20

U nekoliko se navrata govorilo o potrebi zatvaranja odlagališta otpada Petrovačka dola nedaleko od grada Vukovara. Međutim, ne samo da nije zatvoreno, već su kapaciteti prošireni pa tamo smeće ne odlaže samo Vukovarsko-srijemska županija, nego i ostatak Hrvatske

Komentara 19

DU
Deleted user
11:29 11.02.2023.

Jer živimo u lažnim svijetu gdje bogati imaju iluziju da ako odvajaju smeće da onda smeće nestaje nekom čudom nestane. A ako voze Teslu da struja nastaje od mirišljavih tulipana.

Avatar R2D2
R2D2
12:30 11.02.2023.

Zato što npr. mi iz Maksimira ne želimo spalionicu na Rebru, nego da se druge truje.

AL
Alejandro
12:51 11.02.2023.

Jednog dana taj Vukovar će nam j m....ku. Izgradiće se nuklearka a svo radioaktivno smeće skladištit će se u Dalmaciji u kamenu zato ne budimo zli. Smiju nam se oni koji su Vukovar uništili, sreća malo ih je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije