Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branimir 
Pofuk
Povratak na članak

Zašto u Saboru nema takve sloge kada treba riješiti prave probleme hrvatskih građana?

Gledajući saborsku sjednicu na temu Piranskog zaljeva svatko je mogao provjeriti koliko je nacionalno zapaljiv i podložan euforiji

Komentari 5

Avatar kravata
kravata
14:57 01.08.2015.

Jer je pojedincima vaznija stolica od dobra za cijelu hrvatsku.

VL
KR
kresimirn
14:05 01.08.2015.

jer lopovi vladaju rvatistanom i ne zele da im obican narod odreduje sto je dobro za njega

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
23:12 01.08.2015.

možda zato što hrvatski građani većinom još uvijek misle da je rješavanje ovih problema primarni zadatak političara, a ostalo je manje važno

VL
BA
bakulušić
21:39 01.08.2015.

Gospodin Pofuk se ne razumije u politiku ali zato svaki tjedan daje komentare političkih zbivanja. Današnji članak to potvrđuje. Samo čovjek koji ne razumije politiku može ovako pisati o aktualnim zbivanjima vezanim za Savudrijsku valu i izvrgavati poruzi i rugu hrvatsku politiku i hrvatske političare. Neka netko iz Večernjaka kaže gospodinu Pofuku da je britanska mornarica sedam dana plovila do Folklanda, otočja na kojem živi nekoliko pastira i nekoliko stotina ovaca, da bi sa njega istjerala Argentince koji svojataju otok i koji, vjerojatno, i je argentinski. Pitanje Savudrijske vale ili, kako gospodin Pofuk kaže, Piranskog zaljeva, nije samo par kilometara obale i pijeska. Da je to tako malo, davno bi netko rješio. Bit će da gospodin Pofuk sve to zna pa ipak baca male bombice a da ni sam ne zna komu ili čemu služe. Možda on to ne mora ni znati. Dovoljno je da to zna onaj tko od Pofuka naručuje ovakve uratke. Po jedan - svaki tjedan. Garniran dodacima o notama i filharmonijama. Kultura sa malo politike, to je ono što hrvatski građani, za čiju sudbinu je Pofuk zabrinut, vole. Hrvatski građani, koji tvore građansku Hrvatsku, ne vole priče o krvi i tlu. Taj primitivizam oni ostavljaju primitivcima. Hrvatima, Srbima i ostalima. Koji nikada ne će shvatiti za koga piše Branimir Pofuk i za čiji račun baca male bombice.

VL
DH
dalibor.hren
16:54 02.08.2015.

Jedino su složni kad izglasavaju svoje plaće i beneficije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.