Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki jednu male

Zašto u Engleskoj nestaju pubovi?

pub
Foto: Deutsche Welle screenshot
18.03.2015.
u 10:23

Veliki trgovački lanci "pomeli" su male dućane u susjedstvu, a sve više ugostitelja se žali da ne mogu držati korak s lancima brze hrane

Prehrambeni lanac u prirodi je jednostavan: veliki jedu male. Ništa drugačije nije ni u svijetu ekonomije. Tamo gdje su nekada stajale trošne, ali tradicionalne kućice, odjednom niču moderni tornjevi s puno stakla.

Veliki trgovački lanci "pomeli" su male dućane u susjedstvu, a sve više ugostitelja se žali da ne mogu držati korak s lancima brze hrane. Bogati investitori  bacili su oko na atraktivne lokacije engleskih pubova i oni masovno "odumiru". Pubovi su mjesta na kojima se pije pivo, ali i sklapaju prijateljstva, zajedno tuguje ili slavi pobjede omiljene nogometne momčadi. U stvarnom životu veliki jedu male, ali u našoj priči mali se nisu htjeli predati.

>>Nakon Peveca, gradska tvrtka sada preuzima i poznati koprivnički pub

>>Ian McKellen kupuje pub u Londonu star tristo godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije