Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi bi reformirali primarnu, bolnice nitko ne dira

Zašto su u sukobu ministar Beroš i obiteljski liječnici

13.01.2022.
u 20:57

Ministar nije odgovorio ni na jedan naš dopis. Obraća nam se isključivo putem presica nametanjem novih obaveza, kaže Ban Troskić

Komentara 22

ZP
Zabranjen pristup
21:09 13.01.2022.

Zato sto mito koje dobije ne daje dalje

Avatar dmitarX
dmitarX
22:16 13.01.2022.

Ubiše vas obveze.. Slažem se da Beroš podmuklo radi neke stvari. Ali obiteljski liječnici u HR su zaštićena vrsta, top kasta. Npr. ja kod svoje liječnice ne mogu samo tako na pregled...sve radi da me ne primi. A lovica mjesečno sjeda...nikad im nije bilo bolje, nego za vrijeme ove korone proklete.

VA
valerijan
21:24 13.01.2022.

Treba ukinuti glavarine, jer to je pljačka svih nas, jer ogromna većina tih liječnika niti ne poznaje svoje pacijente niti nas ne žele vidjeti, a ukoliko trebamo neku uslugu vrlo rado uzimaju mito. Treba uvesti vaučere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?