Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA
Povratak na članak

Zašto su sedam mjeseci čekali s fotorobotom?

Ne sjećam se da smo, dok sam ja radio u policiji, objavili nečiji fotorobot mjesecima nakon događaja, kaže Branko Lazarević

Komentari 2

Avatar Ledeni
Ledeni
10:46 03.07.2014.

Gledajući ovu sliku nisam se mogao oteti dojmu da poznam ćovjeka. I sjetio sam se. Voditelj emisije "Na rubu znanosti" Krešimir Mišak. Da da. to je taj čupav i dlakav.

VL
Avatar Perica1
Perica1
11:16 03.07.2014.

Željezo se kuje dok je vruče. A sestre po meni nije ubio neki amater kojemu Slavko duguje pare već unajmljeni hladnokrvni i proračunati egzekutor. Tome u prilog ide da je koristio ukradeni auto s nepripadajućim reg.oznakama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.