Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATJ LUČKO

Zašto specijalci umiru na redovnom treningu: Riječ je o uobičajenom postupku pod nadzorom instruktora

10.09.2022.
u 15:00

Sadašnji zapovjednik ATJ-a Lučko Mate Bilobrk nije morao razmišljati kome će 7. rujna ove godine dati prijavak jer na proslavu 32. obljetnice predsjednik Zoran Milanović nije bio ni pozvan. Odlučili su se za obilježavanje internog karaktera, u sklopu Ministarstva i s pripadnicima Udruge ratnih pripadnika ATJ-a Lučko ‘90

Komentara 13

AA
Aartur
17:00 10.09.2022.

Istina je u onome što je prešućeno, a svi znamo šta je to

OT
otrovnijezik
16:44 10.09.2022.

Zanimljivo kako samo zadnje dvije godine odjednom uzimaju kemiju i umiru. Prije dvije godine nisi mogao čuti kako je neki specijalac umro na treningu ili imao moždani ili srčani. Dajte pa nismo svi ovce i nismo se jučer rodili. Neki imaju dosta životnog staža i sjećaju se.

DU
Deleted user
16:16 10.09.2022.

Kao umiru specijalci od jakog treninga,ma da...'ko nije upoznao Sepurine( temeljnu,comando,..obuku) ne zna sta je tortura i trening,...a niko nije umro,niti sam bar cuo da je umro od pretjeranog treninga...to sto neko kljuka kojekkave dodatke pa ga opali,to nema veze sa treningom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?