Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se događa?

Zašto se objavljuje toliko laži o slučaju Mateja Periše? Srpska policija mora objasniti puno toga



U tijeku je potraga za Splićaninom Matejom kod starog Tramvajskog mosta
M.M.
12.01.2022.
u 13:22

Ono što je posebno interesantno u cijeloj ovoj potrazi za jednom nestalom osobom su brojne neprovjerene pa i lažne informacije koje se svako malo pojavljuju u javnosti

Komentara 10

CR
crocro
13:45 12.01.2022.

Pa to želimo čuti: "region", to se ne čuje baš često. Puno puta prođe i cijeli sat da se ne spomene region. Sam Bog zna u kojoj će se minuti danas opet spomenuti taj čudesan pojam. I sad ti budi u iščekivanju u kojoj minuti i u kojem satu će se to dogoditi.

BI
Bilidelikt
14:05 12.01.2022.

Pitate se zašto lažu oni koji negiraju agresiju na Hrvatsku, Bosnu , Kosovo Oni koji sve poraze sa Turcima, Hrvatima i Bugarima slave kao pobjede.... Netrebate se pitati zašto lažu!

ZP
Zabranjen pristup
22:13 12.01.2022.

Pa zato jer novine izvjestavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije