Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEOPOLITIČKA POZADINA

Zašto se Hrvatska nije svrstala uz kritičare Mađarske zbog Orbanova anti-LGBTIQ zakona?

25.06.2021.
u 06:30

Ne egzistira Hrvatska u vakuumu i vrlo su joj jasne ozbiljne optužbe i zabrinutosti vezane za Mađarsku (kao i za Poljsku)

Ključne riječi

Komentara 125

MP
marinko.przolica
08:07 25.06.2021.

Hrvatska je dobro postupila. Svakoj rodnoj i seksualnoj propagandi bilo koje vrste usmjerenoj maloljetnicima nije mjesto u javnom i obrqzovnom prostoru. Svaki pa tako i svjetonazorski i seksualni odgoj je neotuđivo pravo roditelja i tu treće strane (udruge, država, EU...) nemaju što tražiti. Do 18 odlučuju roditelji prema svom svjetonazoru nakon toga punoljetni sami za sebe...

DO
DonQuijote
07:59 25.06.2021.

Nije to nikakav " anti" zakon, jedino ne dozvoljava da perverznjaci i bolesnici svoje ponasanje postave kao standard

SI
sisavac
07:59 25.06.2021.

moramo znati da su po defaultu mediji lijevo orijentirani, i lijevim temama daju najviše prostora, uljepšavaju sve što je lijevo. svaki pokušaj jačanja konzervativnih ideja mediji prikažu nazadnim (ono, nazadno je jačati obitelj, nacionalne ideje..?!), pa čak i opasnim. opasnim za njihove, lijeve ideje. zanimljivo da tzv. desničari jako slabo napadaju ljevičare, dok ljevica žestoko, sa svim sredstvima plus medije, udara. sve je ok, dok je po njihovom, klasika u tzv. liberalnom lijevom političkom smjeru. čim netko to dovede u pitanje, odmah te se proglašava opasnim, ti rušiš temelje eu-a, koga sve već ne. nikako da shvate da dolazi vrijeme kad će sve ideje biti jednako tretirane, upravo su društvene mreže te koje ako žele opstati, budu morale olabaviti malo, na primjeru trumpa se vidlo što mogu, ali su podcijenile moć politike, koja je spoznala moć tih mreža, pa će im srezati krila, da i njih ne cenzuriraju. orban je političar, njegov put je jačanje mađara kao naroda, ne želi da budu objekti već subjekti. tu je razlika između njegove politike i recimo naše, mi nemamo kralježnicu, nemamo svoj stav o ni jednoj temi, čak slovenci imaju stav i brane ga, oni nemaju problema pozvati ruse na neke obljetnice, znaj što im je nacionalni interes. mi ga nemamo, u ničemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije