Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IVE SANADERA

Zašto Sanader nije ratni profiter? Političari su krivi za fijasko

24.10.2022.
u 12:04

Sanader nije ratni profiter jer provizija od 3,6 milijuna kn nije nesrazmjerna korist ostvarena korištenjem ratnog stanja. Hrvatska u pretvorbi oštećena za 50 milijardi dolara, prema procjenama ekonomskih stručnjaka.

Komentara 25

CO
Cosinus
13:17 24.10.2022.

Ovo je neistina, jer je u presudi navedeno da državni tužitelj nije uspio dokazati da je Sanader uzeo proviziju. Ne branim Sanadera, ali treba istinu napisati.

Avatar Maks:
Maks:
13:20 24.10.2022.

Pravo je pitanje zasto Sanader jos nije na slobodi? Niko na svijetu ne prizna dokaze protiv njega.

Avatar southman
southman
12:15 24.10.2022.

Nisam imao prilike pročitati presudu. Jel igdje u presudi navedeno gdje je Sanader dobio tih 3,6 mil. Na ruke, na račun, i sl. Ili je lova sjela na tuđi račun kao i kod INA-e ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?