Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOZI
Povratak na članak

Zašto rastu cijene hrane? 'Kao društvo zaboravili smo na taj fenomen'

Predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Mladen Jakopović naveo je kako su prvo počele rasti cijene žitarica i to početkom lockdowna zbog straha od nedostatka hrane.

Komentari 4

KO
konoplja
10:20 07.09.2021.

Rastu zato što imamo nikakvu poljoprivrednu strategiju! Nas sve uvijek iznenadi, ništa spremni ne možemo dočekati. Navodnjavanje, staklenici, grijači usjeva to je budućnost i nužnost!

VL
PV
prcko.vita
10:38 07.09.2021.

A kako smo tek zaboravili na fenomen rasta plaća i mirovina, tko se još toga sjeća?

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
10:31 07.09.2021.

Kao društvo smo zaboravili inflaciju.. ma daj me nemoj.. problem je u tome što se još nisu vratile cijene kao prije recesije, a došla inflacija.. puno osnovnih namirnica kod nas je skuplje u odnosu na susjedne države (EU), a sada još i inflacija sjeda na to. Btw, povećanje od 2%? Neće ići.. Ako laže koza, ne laže rog.. Kako kaže moja prijateljica: samo uspoređujem cijene s popustom prije i poslije što dovoljno govori o tome kako ljudi mogu kupovati..

VL
KR
Krotila
10:21 07.09.2021.

Domača proizvodnja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.