Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obično već odu

Zašto ptići Klepetana i Malene još nisu napustili gnijezdo?

rode Klepetan Malena
Foto: Vedran Balen
27.07.2014.
u 23:35

Obično svake godine odlaze oko 25. srpnja, ali ovaj put malo kasne.

Četiri mlade rode, plod ljubavi svjetski poznatih Malene i Klepetana, još nisu napustile svoje gnijezdo na krovu osnovne škole u Brodskom Varošu.

Obično svake godine odlaze oko 25. srpnja, ali ovaj put malo kasne. Razlog su vjerojatno neuobičajene vremenske prilike, ali i privrženost mami i tati..

–  Zbunile su ih česte kiše i temperaturne oscilacije. Mislim da će nas napustiti u sljedećih nekoliko dana – kaže umirovljeni domar Stjepan Vokić, koji skrbi o brodskim rodama.

>>Počinje prebrojavanje mladih bijelih roda

>>Malena i Klepetan na svijet donijeli četiri male rode

Komentara 8

WI
wiki54
00:47 28.07.2014.

Kako ih je lijepo vidjeti i uvijek me razveseli vijest o ovom ljubavnom paru, a pogotovo kad se vidi brojni podmladak.Svaka cast gospodinu Stijepanu koji se brine o njima i poznaje ih u dusu. Hvala Vam gos.Vokic sto ovo dijelite s nama citateljima!

CO
coolman
07:33 28.07.2014.

Sretan put vam želim, mladi Klepetanići !

DU
Deleted user
09:49 28.07.2014.

Skopčali i oni da je težak gastarbajterski kruh, pa ostali na brigu .... lakše je..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije