Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto predsjednik šuti? Pomilovanjem Perkovića i Mustača zamjerio bi se desničarima kojima se sad jako sviđa

01.08.2022. u 18:29

Hoće li predsjednik pomilovati Perkovića i Mustača? Politički gledano, to mu je krajnje užareni krumpir. Doveden je pred zid, hoće li iznevjeriti svoja predizborna obećanja da neće koristiti taj institut?

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria8
18:46 01.08.2022.

Pomilovati će ih na kraju mandata, kada se više ne bude morao dopadati naivnim glasačima desnice

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
08:25 02.08.2022.

Zašto predsjednik šuti? Pomilovanjem Perkovića i Mustača zamjerio bi se desničarima kojima se sad jako sviđa ali ako to uradi dokazao bi da cijeni poštene i čestite hrvatske djelatnike i operatere deratizacije društva koji su efikasno, častno i bez Boga i domoljublja kvalitetno obavljali svoju odgovornu i nužnu zadacu.

DU
Deleted user
10:34 02.08.2022.

Kaj nije najpametniji kad šuti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije