Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto neka područja znanosti stagniraju

Ako neko područje znanosti, iz nekog razloga, ne može privući veći broj obrazovanih i maštovitih znanstvenika, tada će intenzitet stvaranja novih znanja u tom području ostati prilično malen.

Komentari 2

Avatar southman
southman
19:57 03.01.2021.

Rudane gdje ti radiš i za koliku placu ?? Eto zato stagnira znanost u HR. Električari imaju vece place od dr.sc.

VL
DU
Deleted user
12:16 03.01.2021.

Detalje ugovora s farmaceutskom industrijom ste sakrili, iako se radi o našem novcu, a ne vašem. Odgovornost za eventualne nuspojave cijepljenja se prebacili na one koje želite prisiliti na cijepljenje. Tu se u pravnoj znanosti zove kazneno djelo i za to ćete sigurno odgovarati, jer prisilno cijepiti populaciju koja to ne želi, a nakon toga odgovornost za nuspojave skidate s proizvođača cjepiva i prebacujete na eventualnu žrtvu. Takvo što još nikada nije zabilježeno u povijesti čovječanstva kada govorimo o proizvodnji cjepiva i lijekova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.