Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.03.2014. u 12:15

Zato što je pred vlasnikom velikog ugostiteljskog objekta, autor Knjaz totalno je izgubio svoj smisao za humor i ponašao se malo kao poreznik, malo kao policajac-radoznalac, a najviše kao gost koji je došao na besplatnu janjetinu

Najbolju kritiku sinoćnje „Svlačionice“ izrekao je na kraju 50-minutne emisije sam objekt Knjazove pažnje, uvaženi lički ugostitelj Macola: popeo si mi se na vrh glave, izmučio si me svojim pitanjima, kao na policiji. Naravno da se uspješni poduzetnik šalio, jer ni jedno takvo pitanje nismo vidjeli.  Željko Orešković, zvan Macola, rođen u Ličkom Lešću, dosad je bio poznat po janjetini tamo negdje na pola puta do mora, a odsad, zahvaljujući „Svlačionici“, i kao proizvođač kuća složenih od drvenih oblica po švedsko/finskom itd. kompjutorskom modelu i namjeri da takve kuće gomila u mjestu Smoljanac i tako usred Like pune originalnih drvenih kuća stvori veliko turističko naselje. 

Navikli smo na Knjazovu duhovitost koja je od njega davno stvorila jedinu zvijezdu Hrvatske televizije. Uvaženi je dosad bio provokativan, duhovit, simpatičan, no sinoć smo svi bili žrtve njegove totalne nesposobnosti da se odluči za svoj stari bezazlen i urnebesno originalan i smiješan pristup junacima svojih emisija, po kojemu je nekad bio poznat. U predugih pedeset minuta bilo je očito jedino to da je autor Knjaz totalno izgubio svoj smisao za humor i ponašao se malo kao poreznik, malo kao policajac-radoznalac, a najviše kao gost koji je došao na besplatnu janjetinu. 

Bez Knjazova autorskog pogleda na svijet i sebe u njemu bili smo prisiljeni gledati g. Oreškovića kao čovjeka koji stalno pije i stalno je u birtiji gdje sklapa velike poslove, a i stalno se pokušava šaliti, valjda zato što pred sobom vidi Knjaza kojemu to uopće ne polazi za rukom. Nadajmo se da ćemo s gostom najavljenim za iduću „Svlačionicu“, akademikom Vladimirom Paarom, imati više sreće.

>> 13-godišnja djevojčica protiv ministra Jovanovića

>> 'Tito se okreće u grobu kad vidi koliko se naše televizije boje Rusa'

Komentara 9

BR
Blade Runner
13:27 11.03.2014.

G. Starcevicu, a sto ste ocekivali? Da ce vam Macola otkriti tajnu nastanka kozmosa jer se u zadnje vrijeme teorija velikog praska opet kriticki preispituje? I meni je bilo drago upoznati Macolu, "self-made" covjeka koji gradi, jede, pije i svirajuu mu Cigani. A sto ti u zivotu vise treba Starcevicu, osim tanjura gulasa i case vina ;)

BJ
bj1204
13:17 11.03.2014.

Meni je drago što sam upoznao Macolu.

CA
campa
13:29 11.03.2014.

Uopće se ne slažem sa člankom Ivana Starčevića.U sivilu Hrvatskih sapunica gdje je humor nepoznanica osim serijala "Lud zbunjen normalan" NoveTV meni osobno nova "Svlačionica" je sasvim korektna iako Knjaz može to uraditi kvalitetnije.Nevidim ijednu emisiju naših televizija koja može nasmijati gledatelje..Nasmijati nas može možda prijenos zasjedanja sabora i brigu i interes sabornika za posao za koji su izabrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije