Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto je ljevičar dobio otkaz na lijevom CNN-u

Staro, dobro objektivno izvještavanje temeljno na činjenicama postavljeno je kao cilj nove uprave CNN-a

Komentari 2

PR
prajdali100
11:26 20.08.2022.

Zbog čega nisu dozvoljeni komentari na trabunjanje ovog Gorana Gerovca? Je li toj osobi dobro ? Ako nije,na čemu je ? Svi se do zuba naoružavaju,u našem okružju posebno Srbija,a on bi nas razoružao !!! Gdje je tu elementarna logika? To je razmišljanje klasičnog neprijatelja.Valjda je u demokratskoj Hrvatskoj dozvoljeno iznijeti svoje mišljenje ! Ako mu nešto nije pravo,neka me tuži,nema problema.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:32 20.08.2022.

Za neobjektivno izvještavanje, širenje neistina i generiranje opasnih podjela u društvu samo smijeniš jednog čovjeka i idemo dalje, bravo! Hajde barem nešto, evo i Capak kaže da nema koristi od četvrte doze za mlađu populaciju. Možda to ima veze sa Gospom Sinjskom?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.