Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
METEOROLOGINJA TANJA RENKO
Povratak na članak

Više je faktora: Stručnjakinja objašnjava zašto je tornado – pijavica u Istri bila tako impresivna

Prognostičarka DHMZ-a i stručnjakinja za pijavice dr. sc.Tanja Renko komentirala je za Večernji list jučerašnju pijavicu koja je pogodila područje Rovinja

Komentari 5

SA
samader
15:02 29.08.2023.

Čekamo banner na TV-u i portalima 'spasimo planetu' i nastavak torture! AJDE već jednom, dosadno je.. Bitno da svjetinu špricaju već preko 20 godina preko kemtrejlova, i nikome to ne smeta, jer to rode prde. Psihopati koriste manipulaciju vremenom kao oružje. Vidi NATO neptun 23 vježbu od 10-14.7. koja je bila priprema za pravu stvar. Zanimljivo kako je sada, kao i za vrijeme covid krize, stvar krenula iz Italije, točnije Lombardije.

VL
DC
DC
14:15 29.08.2023.

I pijavice postaju ‘impresivne’.

VL
LO
Lolita3
14:12 29.08.2023.

Ne mogu vjerovati što čitam: "stručnjakinja za pijavice", što studiraš?.. pijavice........nedavno je na hrtu bio čak i "afrikanist"....hahahhaha, predobro

VL
LO
Lolita3
14:05 29.08.2023.

Za Boga miloga, što ste navalili na te nesretne meteorologe? Oni su danas ono što su doktori bili jučer: zastrašitelji! Pa oni, bokci, ne znaju ni kako se zovu, ne mogu pogoditi ni prognozu za slijedećih 12 sati, a kamoli da daju neka suvisla objašnjenja. Ali dobro im ide zastrašivanje. Zastrašitelji su tu samo zato da straše ove jadnike-građane-ovisnike navučene na razne Dnevnike, Vijesti i sl. Isključite msm vijesti i osigurat ćete si duševni mir!

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:48 29.08.2023.

Zašto je bila velika? Zato, jer je narasla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.