Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto je Europska unija u krizi sve sličnija američkom projektu – daytonskoj BiH

Uspoređujući EU i BiH, može se pronaći dosta sličnosti u njihovu strukturnom nefunkcioniranju i nacionalnom nepovjerenju prema složenim zajednicama. Ako se za BiH kaže da je “Jugoslavija u malom”, onda se za EU može reći da počesto sliči “BiH u velikom”

Komentari 7

TR
tratincica68
09:08 23.03.2021.

Trebali su cilu jugu 1990 uvest u eu i rata nebi ni bilo.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
08:48 23.03.2021.

Glavni problem EU je što je vode nesposobni birokrati.

VL
DU
Deleted user
09:03 23.03.2021.

Da, BiH jest Jugoslavija u malom ali bez temelja koji je Jugoslavija imala (RS ima više elementa državnosti od BiH) i stvarno je začuđujuće kako nikom nije jasno da BiH nije održiva država, ili im možda paše imati bure baruta koje mogu potpaliti kad god hoće!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.