Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ANALIZA
Povratak na članak

Zašto Europa ne želi reći istinu o migrantima

Migrantsko pitanje godinama je neuralgična točka u Europskoj uniji, ali dogovor koji bi trebao postići neku ravnotežu i solidarnost među držama članicama nikako da se postigne. Pitanje je želi li se uopće postići

Komentari 9

Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
23:38 16.10.2021.

EU federalisticke tendencije idu u pravcu unistavanja nacionalnih interesa i kultura i prema stvaranju "Nove Europe" oslobodjene tih tendencija. Nova, muslimanska populacija, imala bi ulogu federatora, demogravkog bustera, bez nacionalnih boja, sa jednom religijom koja je ideoloski farbana i kaja smatra da su bozji zakoni iznad civilnih. EU liberalna elita nam namece smjenu civilizacija.

VL
GE
george34
00:06 17.10.2021.

Sve to potjerati natrag. Basta.

VL
TO
ToVuS
23:12 16.10.2021.

Europa nema ništa više kršćansko

VL
Avatar mason
mason
00:47 17.10.2021.

Nek idu u bogatu Saudijsku Arabiju , Emirate itd, pravoslavci u bogatu Rusiju , Bijelorusiju itd. Svi pljuju na nas Zapad " Truli Zapad" a svi dolaze ka nama Zapadnjacima.

VL
CO
cobra02
01:31 17.10.2021.

Ne žele reći , javno priznati da su tkz migranti u stvari 99 % bivši pripadnici IŠIŠa u bijegu od pravde , zakona i dead kazne, nadam se da su svi razumjeli prešutnu istinu ..

VL
BA
Barba56
02:38 17.10.2021.

Ako zapadna Europa treba migrante neka dodju u Bosna , neka ih stave u autobuse ili avione i nek ih voze sebi . Svi problemi rijeseni .

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
18:01 17.10.2021.

Migranti su jedno od oruzje za unistenje Europe , druga slabost Europe su njeni politicari i mediji lijevo zelene orjentacije i migrantskim kretnjama a i trojanskim konjem unutar EU upravljaju interesne grupe van Europe , cilj je ekonomski , sigurnosno unistenje EU kao takmaca , EU valute kao sredstva placanja , vojno slabljenje EU da takva bude potpuno ovisna , turizam kao bitna grana nije moguca ako je terorizam , energetski zeleni su doslovce zeleni , a takve zemlje nisu sposbne biti ekonomski konkurentne , samo sto ce i unutar EU , najgore migrante i prljavu industriju poslat nama

VL
SI
sisavac
07:33 17.10.2021.

Nek nijemci drastično smanje socijalne naknade, i nestat će val. Zašto bi države koje stoje između migranata i njemačke bile krive? Nek ih puste do njemačke, pa ih nek rješavaju oni zbog kojih su ovi jadnici uopće i krenuli. Račun za zbrinjavanje nek podijele sa amerima koji su uzrokovali migrantski val, kad su im uništili države. Ili ih prebacivati u ameriku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.