Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekološki prihvatljivi, ali – opasni

Zašto e-romobile ne vole ni pješaci ni biciklisti ni vozači

Od sutra nova pravila za električne romobile, nema više vožnje bez kacige
Dusko Jaramaz/PIXSELL
25.08.2022.
u 11:43

U gradovima je problem i nedostatak mjesta za ostavljanje romobila pa su pobacani posvuda

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prokurator
23:55 25.08.2022.

gradski čovjek najmanje 8 sati dnevno provodi sjedeći ispred ekrana, i onda umjesto da kretanje po gradu obavi na biciklu, inače čuvaru od kardio-vaskularnih bolesti, čovjek se opet želi kretati a da ne pokrene ni jedan mišić. zadnja vremena.

PR
prokurator
23:54 25.08.2022.

nisu baš "ekološki prihvatljivi", pitanje je koliko litijske baterije traju, jer njihova proizvodnja i zbrinjavanje nije nikako "ekološka". stvarno ne razumijem što je ljudima trebalo da sa idealnog prometala - bicikla, pređu na ove opasne i vrlo dvojbene igračke. ah da, zaboravio sam, vidjeli su na fejsu i instragramu, nema dalje...

SL
slavenZadravec
18:21 25.08.2022.

El. romobili su izvrsno, jeftino i efikasno sredstvo za kretanje gradovima i meni, kao redovnom biciklistu, niti najmanje ne smetaju. Ustvari, privatni automobili su pravi teret za gradove, zauzimaju velike površine, stvaraju prometne gužve, a o zagađivanju da i ne govorimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?