Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branimir Bunjac
Povratak na članak

'Zašto država ne reagira zbog romskih djevojčica? Prodaju ih za udaju!'

– Pitanje za povjerenika Peruška, zašto nije dostavio dokumente Trgovačkom sudu koliko će dobiti Borg grupa za savjetovanje u Agrokoru? Zašto nije formirao stalno vjerovničko vijeće što je uvjet za nagodbu? – komentirao je Bernardić.

Komentari 18

DU
Deleted user
11:49 23.05.2018.

Zašto se pravimo da ne znamo i ne vidimo da se djeca prodaju, da su postala šutljiva, povučena, više ne žele nekamo ići osim ako ih se baš prisiljava - a tako se ponašaju djeca napastovana od pedofila, zašto sese pravimo da ne vidimo kako jači nasilnici u osmoljetki tuku slabije...ma već i u vrtiću - jer i sami odrastaju uz nasilnike i trpe batine itd. Možda jer mislimo da smo mi "normalni i fini" ljudi koji se neće mješati u tuđa posla? Mislimo da policija ima čarobne kugle u kojima vidi svako zlo i nasilje pa nema potrebe da im mi nešto kažemo? Kada huligani divljaju i urlaju...svi šute jer ne bi se htjeli mješati, pa čak ne želimo izraziti svoj stav i poduzeti nešto u najneposrednijem okruženju? Jer, mi smo tzv. normalni ljudi? A to što podnosimo i dopuštamo nasilju da postane normalno, uobičajeno - to je isto normalno? Sve u svemu....blizu smo dnu dna.

VL
MA
Marko1337
15:15 23.05.2018.

Zna bunjac kako je to , jer je i njega čača prodao iz BiH-a u Hrvatsku. Jadnika su zbrinuli u hrvatskom saboru

VL
SO
SoloHan
11:21 23.05.2018.

Pedofilija prosjačenje i sve vrste kriminala spada u običaje navedene manjine nešto ko Užičko kolo mitomanija i laži kod jedne druge.

VL
Avatar babas
babas
11:31 23.05.2018.

Afera Hotmail je teška oko 500 miljuna kuna,ali to je samo dio afera Borg grupe. Što je sa aferom Knighthead kapital,američkim strvinarskim fondom koji je zaradio milijarde kuna u propasti Agrokora, uz pomoć Borg grupe i Lex Agrokora? Da li je imao informacije iz vlade kada je mjesecima prije LEX Agrokora masovno kupovao Agrokorove dionice za 20 do 30% vrijednosti? Kako to da nikad nije formirano stalno vjerovničko vijeće,a i iz privremenog vijeća je izbačen najveći vjerovnik Sber banka jer se protivila roll up kreditu Knighthead kapitalu? Tko su pravi vlasnici američkog strvinarskog fonda i ima li među njima Hrvata?

VL
Avatar Jaglun
Jaglun
12:11 23.05.2018.

Bunjac,najodvratnija faca u saboru.Robot ,koji na protu pitanje nema odgovora.

VL
KO
Kopreinitz
11:52 23.05.2018.

Bunjac, ovaj puta se sa tobom slazem 100%, pokrenuo si pitanje i problem Roma o kojem sam ja pisao prije par dana, sad je pitanje dali je ta nacionalna manjina ugrozena tvojim izlaganjem u Saboru, gdje je onaj Kajtazi njihov zastupnik koji je do nedavno boio ponosan Cigan?? nek ti on odgovori , a o drugima bezveznjakovicima ala Bernardic i SDP je svaka rijec suvisna,..

VL
RA
rafael885boban
11:58 23.05.2018.

Sve za lovu...👭

VL
FR
franjo
12:31 23.05.2018.

To je kod njih normalno od pamtivijeka . Kod Turaka i ostalih muslimana također . Čim se rodi već je nekom obećana a skoro uvijek starijim ljudima koji bi joj bio djed ili pradjed. Odvratno !

VL
KA
karlodrago
11:30 23.05.2018.

Bunjac , Bernardić ,Pusićka i Grmoja ,ekipa za dobru koaliciju pa možda za 100 godina dođu na vlast.

VL
FI
fiberglas
12:58 23.05.2018.

Zašto Romi sebe sami nazivaju - Ciganima? To je ono kad Albanac sebe naziva ´´Šćipr´´? Svjedočio sam kad je jedan Rom zavapio jer mu službenica u MUP-u nije htjela izdati nekakav ´´papir´´...´´Zašto tako, seko, pa i mi CiiGani smo ljuDI!´´ Drugo, Rome se doslovno zalijeva, oblijeva, časti...kako god, novcem, pomoći u naturi, opremom za školu, besplatnim ekskurzijama, besplatnim užinama, besplatnim prijevozom, ne plaćaju školske dadžbine u vidu dotacija za testove, jednom rječju oslobodjeni svih financijskih obveza. A vidim, klinčadija ne pohadja nastavu redovno, stvara probleme, čoporativno maltretira vršnjake, uništava opremu i knjige, puši se Malboro, nosaju se iPhoni, zlato po rukama oko vratova...ma čudo jedno. Neki gradovi u RH im dopuštaju useljavanje u obnovljene stambene zgrade koje oni devastiraju do razine roh -bau...sve završi na tržnici, kradu se šahtovi ( nije važno što može doći do prometne nezgode i oštećenja stvari i vozila!), dodijeljuju im se kuće , još ima branitelja koji spavaju po ruševinama ( žedj za glasovima?)...ma čudo jedno. Gdje mi to živimo?

VL
ZA
zaokica
16:26 23.05.2018.

tako ti je to svugdje u svijetu sa romima imaju svoju tradiciju i kulturu pa i zenidbe odnosno udaje bilo bi dobro ukljuciti ih u svakodnevni zivot naci posao te bi se tako asimilirali u drustvo...do nekih boljih dana jee ovo samo bunjceva puka populisticka demagogija..

VL
SX
sudbina x
11:16 23.05.2018.

Ovi su gori od SDSS-a...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.