Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvena pozadina odlazaka na inozemne fakultete

Zašto djeca dužnosnika i imućnih sve češće studiraju vani?

13.10.2022.
u 22:06

Petrić: Osim u deficitarnim strukama, na hrvatske diplome pri zapošljavanju gleda se s izvjesnom sumnjom

Komentara 2

Avatar Cohen
Cohen
12:07 14.10.2022.

Otići živjeti u drugu zemlju, čiji se jezik govori i kultura osjeća privlačnom, je vrlo lijep izazov, pravi užitak. Uklapanje u više postavljene ljestvice. Uživanje u uređenim društvima. Za mnoge glavni razlog studiranja u inozemstvu. Izbavljenje od klijentelizma i svih vrsta masaže ovdje. Baca se sidro u društva gdje bi se skrasilo na kraju školovanja, na studiju se lako nalazi kompatibilni bračni partner, -ica. Plaće su više nego u filijalama stranih tvrtki kod nas.

DU
Deleted user
07:21 14.10.2022.

Zato jer ih je sram svojih roditelja zbog načina na koji su došli do novca te ne žele društvenu osudu. Recimo da ti Škugorov sin dođe na maturu sa novim M5, to bi izazvalo zgražanje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?