Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto dio domaćih (turbo)katolika jednostavno ne podnosi papu Franju

07.08.2022. u 23:48

Pojedini domaći biskupi i svećenici svjesno odlučuju da će ostati do grla zakopani u svom ideološkom fundamentalizmu

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar transdanubier
transdanubier
06:57 08.08.2022.

taj milas ga već duže vrijeme muti vodu među katolicima i rado je viđen gost u beogradskim emisijama! sve što naginje antikristima, nije mu strano! a franjo ne samo da ljubi ruke ženama (što je ok!) nego liže cipele afričkim diktarorima i ogrezlim zločincima! posve je izgubo kompas za razliku od prethodnih papa...

HU
Hubrvi
16:23 08.08.2022.

Zbog cega gosp. Milas vrijedjate nicim izazvani katolike u Hrvatskoj, nazivajuci ih "turbokatolicima". Ako ne vjerujete u Boga i katolicko ucenje vjere Isusa Krista, onda je to vasa privatna stvar, koja se nikoga ne tice, ali ako iz tog nevjerovanjaa sebi uzimate za pravo katolike vrijedjati i mrziti, a sto je ocito, onda je to nesto, sto se tice svakog pristojnog covjeka. Nemojte onda vasu ocitu mrznju prema katolicima pretakati u javni prostor. Ja vama necu reci da je sto radite bezobrazno, jer da bi netko bio bezobrazan, taj mora imati obraza.

Avatar Jopa
Jopa
11:41 08.08.2022.

Papa Franjo više vjeruje SPC-u i takvima kao ti nego hrvatskom kleru pa onda to nije čudno. A vjeruje i Gretici, podržava naivno neke ljevičarske agende, vrlo tiho komentira temu abortusa, surađuje sa Kinom gdje nikad gori položaj Katolika, glasan je kada se ispričava za nešto što je neusporedivo više grijeh države nego Crkve (Kanada) it itd... No bez obzira na sve on je Papa i ja to poštujem 100%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije