Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Ivanković

Zašto će oporba prije dobiti sedmicu na lotu nego pobijediti na izborima

26.05.2024.
u 08:30

Problem ove države jest oporba. Nemaju pojma zašto HDZ dobiva. Oni su poput Hajduka, svi drugi su im krivi, a glavni problem je u njima

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Seurat
Seurat
16:32 26.05.2024.

ANTIHRVATSTVO I NEKOMPETENCIJA. Takvi kokošari i neradnici mogu samo u i od prošlosti živjeti.

KL
Klasa
19:24 26.05.2024.

Pogodio u “sridu”. Sva ova pljuckanja po HDZ-u, DP-u, Plenkoviću… su rezultat nesposobnosti oporbenih koji ne mogu stati pred ogledalo,i upitati se: “Što već godinama radimo krivo? Nismo li možda sami krivi za sve te izborne neuspjehe?” Ali Peđi Grbinu, Grmoji, Bulju i ostalima više odgovara pljuckati u Saboru, i dobivati plaću bez ikakve političke odgovornosti.

GO
Gof33
18:40 26.05.2024.

S tetkom teško i dva na lotu a kamoli 7

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije