Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto biskupi daju desni žmigavac, a skreću ulijevo?

Ključno je pitanje za biskupe pred ove, a i sve buduće izbore, jesu li oni promjene u političkom sustavu ili ne? Oni su, kao što i inače čine pred bilo koje izbore, uputili poruku vjernicima kome dati glas.

Komentari 9

RZ
Rocky.Zg
00:43 20.12.2019.

Crkvu zanima samo novac . I vole samo onog koji im ga daje.

VL
DU
Deleted user
16:46 19.12.2019.

Dobro je i nužno govoriti o korjenitim promjenama u hrvatskom društvu!Ortački neoliberalni kapitalizam uništio je zemlju i hrvatskog čovjeka.Dostojanstvo,obitelj i rad! Problem je što ni Crkva nije jedinstvena.Siguran sam da biskup mostarko-duvanjski ne dijeli stav kardinala Bozanića. Sumnjam i da biskup Košić misli isto što i Bozanić. Crkva će izgubiti svoje poslanje,moralnu ulogu ako ostane nijeme na sve nepravde u hrvatskom društvu!

VL
Avatar Jezik za zube
Jezik za zube
15:36 19.12.2019.

I ljevari se krizaju desnom rukom , naravno ako kod ljevicara postoji neki vjernik !

VL
ĆI
ćiro
15:03 19.12.2019.

Odlican tekst!

VL
1X
1xydz1
11:03 19.12.2019.

Problem je u tome što neki misle da bi država trebala strogo sve kontrolirati. Naravno, to odgovara samo onima koji sami kontroliraju državu. Država treba imati strogo ograničen spektar djelovanja. Naravno da sve udruge, trebaju biti što više neovisne od države. ------------------U Hrvatskoj i Srbiji nikada nije izvršena denacifikacija, i to je veliki problem.

VL
DU
Deleted user
01:42 20.12.2019.

Zašto je uopće bitno za koga je Crkva? Svećenici ionako daju zakletvu vladaru jedne posve druge države. Prošlo je vrijeme kad je papa odobravao vladare.

VL
Avatar southman
southman
10:24 19.12.2019.

A za koga bi kao trebali biti ? Za Milojka možda ?? Ili za pjevača iza kojega stoje sami mutni likovi ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.