Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Zaštitar na Škorinu koncertu napao policajca u civilu

Incident se dogodio u 19.57 sati na ulazu u objekt, izvijestila je policija. Prvi se policajac legitimirao značkom i iskaznicom, drugi je počeo vaditi značku, no zaštitar ih je obojicu počeo vrijeđati.

Komentari 15

OB
-obrisani-
15:20 21.11.2009.

@Tony Montana .....i to u najgorem obliku.

VL
OB
-obrisani-
15:35 21.11.2009.

kockica44 idiot ko i zastitar

VL
US
uskok
15:37 21.11.2009.

Koji profil obrazovanja ima Zastitar, VSS?

VL
PI
Pita
14:28 21.11.2009.

Takovih \'zastitara\' puna je Hrvatska! Sve bivsi policajci i umirivljeni \'branitelji\'. Frustrirani, bolesni i pijani.......preprucam laznog doktora M. Tudjmana i psihijatra Dabica (bolje znanog kao Karadjic).

VL
OB
-obrisani-
14:49 21.11.2009.

koliko moronizacije madeži na jednom mjestu...

VL
KI
kiseljali
15:05 21.11.2009.

mr. polismeni su se zasigurno htjeli prošvercati pod okriljem hrvatske \"značke\", e da bi besplatno osladili brkove na koncertu \"mizernoga\" ZAMP-ovoga šta-kora škore!.. ..ništa od tog filma; reče zaštitar, i odvedoše ga bahati u postaju bahatih da ga opamete....

VL
AN
antikom
15:41 21.11.2009.

bravo za naslove kumrovecke skole propagandistike...u svakoj balkanskoj krcmi pri nastupu cece, brene, halida i ostalih primitivaca strada 10 puta vise ljudi od pepeljare ili boce u glavu ali ce vecernji biti prvi koji ce pohvaliti \"delirijum\" i kako su svi bili zaneseni istocnim melosom...samo kod skore i thompsona treba na naslovu biti ako neka baba iscasi zglob ili netko obuce \"krivu\" kapu.

VL
CR
crocro
14:52 21.11.2009.

Zaštitari se igraju policajaca i umišljaju kako su zaštićeni u samovolji i jedini u pravu pri svakom postupanju. Ovo ističem načelno jer koliko god bio jedan broj savjesnih i odgovornih, isto toliko ima neodgovornih, bahatih i umišljenih. A bahatost pokazuju na svakom koraku. Pri dolasku novčanih pošiljki pred financijske institucije na javnim površinama okupljaju se u grupi, naoružani i u neprobojnim prslucima glumeći specijalne jedinice policije, a njihovo vrijeme zadržavanja je nznatno dulje od potrebnog, ali je bitno da se slikaju na ulici čim dulje i pokažu tko su i što su. Isto tako bahato se ponašaju parkirajući svoja službena ili transportna vozila vrlo bezobzirno tamo gdje im odgovara stati ali na način da se pješaci moraju ugibati na prometnicu jer im je pločnik zauzet za prolaz. Parkiraju na pješačkim prijelazima, a jedino što im mogu opravdati je da nepropisno parkiraju prigodom dostave novca na bankomate, ali bi ipak i tu mogli biti malo skromniji i maknuti se koliko je to moguće. Dakle, svakodnevno gledamo bahatost zaštitara u raznim prigodama, ali ne krivim njih već one koji im dopuštaju da budu zaštitari. Ali niti oni nisu krivi jer ako budu rigorozni u odabiru, tko će onda biti zaštitar. I tako je selekcija slaba, kao i njihove plaće. Ali netko pobire vrhnje, niže nekretnine i vozi se u rijetkim i skupocjenim vozilima. A zaštitari moraju povremeno pobjeći s vrećom novca. I ponekad nasrnuti na policajce. Tko je u toj situaciji kriv?

VL
BR
BrankoH
14:52 21.11.2009.

Pa zar kod zapošljavanja zaštitara nije potrebna potrebna potvrda suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak ili o kažnjavanju?

VL
PK
puši kurac
15:04 21.11.2009.

ja na svaki novi posao moram donosti potvrdu o nekažnjavanju a na nijednom poslu još nisam dobio pištolj. a izgleda da je za zaštitare poželjno da bubu propalice sa hrpom prijava

VL
SA
saniboj
16:50 21.11.2009.

Taj zastitar je zivi pakšu, ali neje mi zao policajaca mrzim svu muriju.. prodani slabici.

VL
MM
Mladen Miletić
17:16 21.11.2009.

Zaštitar na Škorinom koncertu napao policajca u civilu, ja vjerujem da je bilo suprotno.

VL
AN
antetoni
17:45 21.11.2009.

Zastitar ima istu strucnu spremu kao i policajac. a novinara nisam siguran, sto se strucne spreme tice. Ne vidim recenicu u kojoj nema gresaka. \"Isti ga je policajac trazio osobnu iskaznicu...\" \"isti je zaštitar prije nekoliko godina napao jednog drugog policajca...\" mozda jednog treceg... ili drugog drugog... To su samo neki primjeri.

VL
KU
kuckuctuctuc
18:13 21.11.2009.

Svaki organizator dogadanja u zagrebackoj Areni treba platiti osiguranje (tocka ugovora). Cini se da tvrtka Bilic-Eric ima koncesiju ili ugovor za Arenu a poznato mi je da su im zastitari divlji. Ocito problematicna tvrtka koju bi trebao procesljati Inspektorat i policija.

VL
B7
buntovnik_74
00:17 22.11.2009.

Štovani obožavatelji zaštitara, redara, zadovoljstvo mi Vas je obavijestiti da je policija redara večeras pustila na slobodu, a protiv svojeg djelatnika je poduzela stegovne, a nadam se i kaznene radnje s obzirom da se dotiči nije ponašao u skladu sa odorom koju nosi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.