Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETUŽNE SCENE

Zaštitar i policija pretresli sirotu bakicu na izlasku iz dućana

policija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
05.02.2020.
u 19:12

Umirovljenica je ukrala kruh, jogurt te nekoliko jabuka i banana. Sve ukupno vrijedno 20-ak kuna

Siromašna umirovljenica (71) zatečena je u krađi prehrambenih namirnica u trgovačkom centru u Ulici Andrije Hebranga u Bjelovaru.

Pokušaj krađe dogodio se u utorak poslijepodne. Gospođa je u torbu natrpala nekoliko prehrambenih artikala i onda se s nekom sitnicom pojavila na blagajni. Platila je uredno račun i krenula dalje, ali vrlo brzo je zaustavljena. Nije, naime, očekivala da je zaštitar vidio što sve radi u dućanu. 

Kako se kasnije otkrilo, starica je iz dućana ukrala kruh, pola litre jogurta te nekoliko banana i jabuka. Ukupna vrijednost iznosila je 20-ak kuna!
 
“U krađi prehrambenih artikala zatečena je 71-godišnjakinja koja je u torbi pored blagajne te artikle prenijela, ali ju je zatekao zaštitar koji joj je artikle oduzeo”, priopćila je u srijedu bjelovarska policija.

Kasnije je pozvana i policija. Umirovljenica će odgovarati za krađu samo ako je za to prijavi oštećena strana, odnosno trgovačka tvrtka. Nije poznato hoće li to učiniti.

Komentara 95

AA
Aaa
19:45 05.02.2020.

Kladim se da isti taj centar na dan baci 10 kila kruha i 10 litara jogurta kojem je istekao rok trajanja.

Avatar origi
origi
19:50 05.02.2020.

a kada ONI čije ime ne smijem napisati kradu okolo, mlate, prijete, ubijaju, onda nikome ništa, NJIH policija ne dira.

OH
oh
19:47 05.02.2020.

Za 20kn je došla policija? Svašta,baš onda nemaju pametnijeg posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije