Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo spasa

Zaspala s ljubimcem na krevetu, a onda se trgnula i ugledala jeziv prizor

piton
Thinkstock
03.02.2018.
u 13:24

Čini se da je zmija bila jako gladna kada je došla skroz do kuće

Nelia Scheepers živi na jednoj udaljenoj farmi u Južnoj Africi. Jedne večeri njezin ljubimac spavao je s njom u krevetu. U jednom trenutku Scheepers se trgnula iz sna i imala je što vidjeti. Ogromnog pitona koji guta njenog deset godina starog psa. Umirao je u agoniji. Nije ga mogla spasiti, već je istrčala s drugim psima van. 

Kada je lovac na zmije Frikkie Venter stigao nekoliko sati kasnije do nesretne žene mogao je samo konstatirati: "Ta zmija neće morati jesti ništa tri tjedna". 

Venter je također rekao da je neobično da se pitoni nađu u blizini kuća, ali očito da je zmija bila jako gladna. Ljetne temperature su također vrlo visoke i teško joj bilonaći hranu, a možda je i tražila neki zaklon, piše Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 12

DH
dalibor.hren
21:03 05.02.2018.

S koliko je ljubimaca spavala, kad je s ostalima istrčala van?

AN
AnteizmalogZGa
15:10 03.02.2018.

Spavala sa svojim kućnim ljubimcem?!!!! Da li vi novinari nas malo pr...e?... Šteta što nju piton nije prožvakao.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:31 03.02.2018.

Joj jaz si volim hrvatske pitome i imam ih rad kad si sama dojdem na morje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije