Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac

Zasad imaju novca dovoljno za sve, pa i za profesionalku

'                               '
'Photoshop'
25.03.2010.
u 18:05

Druženje s vršnjacima na kreativnim radionicama, radionice, koncerti... odsad na jednome mjestu – u Centru za mlade gdje je mladima na raspolaganju i profesionalka

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena, druženje s vršnjacima na kreativnim radionicama umjesto u kafićima, provođenje različitih projekata, radionice, koncerti, predstavljanja knjiga, glazbenih albuma... moguće je odsad na jednome mjestu u Zaboku.

Osim dosadašnjih programa od 1. travnja internet će za sve biti besplatan pa se ne sumnja da će ionako popunjeni prostor postati još puniji. Mladi tako mogu očekivati da se njihove ideje prihvate i realiziraju, a tražeći prostor preko udruga, mogu provoditi svoje projekte, što je već i učinilo njih 20-ak.

– Ovdje ne realiziramo samo svoje programe, mogu se javiti udruge iz cijele županije, Hrvatske, ali i inozemstva. Mnogo je i edukativnih sadržaja te zabavnih programa. Ono čemu težimo jest da ovaj prostor postane otvoren za korisnike cijeli dan, a u početku, dok se program ne razvije, radit ćemo dvokratno – rekla nam je Ivana Radanović, koja je i zaposlenica Mreže udruga Krapinsko-zagorske županije, a u nedavno otvorenom uredu pomaže mladima dajući im sve potrebne savjete. Njoj pomažu svakodnevno dvije volonterke, koje prolaze različite seminare i edukacije, a trenutačno pripremaju projekat koji će kandidirati na natječaj Europske unije.

Postupno, kako se bude povećavao posao, postoji mogućnost zapošljavanja mladih koji će raditi na važnim projektima. Novca za aktivnosti zasad imaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije