Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus

Pozitivno 11 djelatnika splitsko-dalmatinske policije: Zarazili se izvan radnog mjesta

Split: Policija osigurava prostor oko Županijskog suda tijekom suđenja Filipu Zavadlavu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
21.08.2020.
u 22:58

Glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić izjavila je novinarima da su se njihovi djelatnici zarazili izvan radnog mjesta te naglasila da ni jedna postaja kao ni policijska uprava nisu žarište koronavirusa.

Jedanaest djelatnika splitsko-dalmatinske policije zaraženo je koronavirusom dok ih je još 19 u samoizolaciji, potvrdila je u subotu navečer splitska policija.

Glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić izjavila je novinarima da su se njihovi djelatnici zarazili izvan radnog mjesta te naglasila da ni jedna postaja kao ni policijska uprava nisu žarište koronavirusa.

Po njezinim riječima poduzete su sve epidemiološke mjere.

Splitsko-dalmatinska županija u petak je prva u Hrvatskoj dosegnula troznamenkasti broj pozitivnih osoba na koronavirus - ukupno 103 osobe mahom mladi ljudi, a epidemiologinja Diana Nonković izvijestila je da broj novooboljelih raste posebno iz Imotske krajine.

Ključne riječi

Komentara 7

YE
Yeah
00:26 22.08.2020.

Haha, bas netko moze znat tocno mjesto gdje se zarazio. Malo morgen.

KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
09:27 22.08.2020.

Gospa, proslu subotu su dahtali jedni drugima za vrat kao ovce u toru.

Avatar majkuvam
majkuvam
17:34 22.08.2020.

"Budimo odgovorni"..haha,11 zaraženih policajaca i to ne na radnom mjestu.Dobar primjer "odgovornosti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije