Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizaran slučaj u Puli

Zaražen pravio nered u autobusu, a zatim pljuvao po policajcima

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
15.09.2023.
u 10:58

Vozač je zbog jednog putnika zaustavio autobus ispred policijske postaje i zatražio pomoć policije

Širenje i prenošenje zarazne bolesti. Za to kazneno djelo istarska policija tereti 44-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je 13. rujna oko 17:45 uznemiravao putnike u autobusu i ugrožavao sigurnost.

Vozač je zbog svega zaustavio autobus ispred policijske postaje i zatražio pomoć policije. "Policijski službenici upozorili su 44-godišnjaka na ponašanje, no on se nije smirio ni nakon izdane naredbe, već je nastavio s protupravnim ponašanjem. Vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike te se počeo udaljavati s mjesta događaja, radi čega su policijski službenici nad njim uporabili sredstva prisile i priveli ga u policijsku postaju", navodi istarska policija.

Muškarac se i tamo agresivno ponašao pa je tako prijetio policijskim službenicima smrću, a u jednom trenutku je počeo pljuvati po njima i prijetiti da će ih zaraziti, s obzirom da boluje od zarazne bolesti.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

VIDEO Ekskluziva VL-a Kramarić stiže u DInamo?


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije