Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJELE MU LAŽNE VIJESTI

Zaradio prijavu jer je na društvenim mrežama lažno pisao o silovanju maloljetnice

Ilustracija, silovanje
Davor Javorovic/PIXSELL
24.10.2019.
u 13:22

Pronašli su ga policajci iz Opatije te su ga prekršajno prijavili

Da bi svatko trebao dobro razmisliti prije no što sjedne za kompjuter te na društvenim mrežama počne objavljivati svašta, na svojoj je koži osjetio, kako je PU primorsko-goranska navela u svom priopćenju, “jedan hrvatski državljanin”.

Nisu mu naveli godine, no sumnjiče ga da je 18. listopada preko društvenih mreža širio lažne informacije u kojima je navodio da je na području Rijeke silovana maloljetnica. Pronašli su ga policajci iz Opatije te su ga prekršajno prijavili jer je uznemirio javnost i spokojstvo građana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije