Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MURSKOM SREDIŠĆU

Zaradio optužnicu jer je zaražen otišao na ulicu i družio se s mještanima

Zagreb:  Prosvjed A-HSP ispred sjedišta web portala Index
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
11.06.2021.
u 16:07

Policijski službenici zatekli na ulici u grupi od više osoba, čime je doveo u opasnost od zaraze sve osobe u čijoj se blizini našao

Muškarac star 35 godina optužen je zbog počinjenja kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Okrivljenog 35-godišnjaka optužnicom se tereti da je 26. siječnja u Murskom Središću, znajući da je obolio od zarazne bolesti Covid-19, protivno odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i nakon proglašenja epidemije te bolesti, kršeći zaštitnu mjeru izolacije i liječenja u kući, napustio adresu prebivališta.

Policijski službenici zatekli na ulici u grupi od više osoba, čime je doveo u opasnost od zaraze sve osobe u čijoj se blizini našao, navode u DORH-u. Prijeti mu do dvije godine zatvora.  

VIDEO Popuštaju se mjere: Kafići mogu raditi do ponoći, ukida se zabrana treniranja u zatvorenom...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije