Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE KRAĐE

Zaradili kaznene prijave: Drski lopovi pokrali starca, nasrnuli i na turiste

Vodice: Rijetki kupači potražili osvježenje na gradskoj plaži
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.07.2020.
u 11:07

Jedan kradljivac je uhićen, a za drugim policija još uvijek traga. Protiv obojice će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom osumnjičenim za tešku krađu na štetu 81-godišnjaka.

Naime, osumnjičeni je 2. srpnja oko 17 sati u Kninu provalio u kuću oštećenog iz koje je otuđio zlatni lančić, koji je potom u zlatari u Kninu, prodao za iznos od 200 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanje otuđeni lančić je, nakon pronalaska u zlatari, vraćen oštećenom. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.     

Jučer je prijavljena i krađa u Vodicama, gdje je nepoznati počinitelj u poslijepodnevnim satima 42-godišnjem češkom državljaninu otuđio novac, mobitele i osobne stvari, piše ŠibenikIN

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
21:17 16.07.2020.

Pocela sezona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije