Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN LOVRINOVIĆ
Povratak na članak

'Zarade ovih agencija su takve da se ne mogu postići u trgovini oružjem, ljudima ili prostitucijom'

Zarada na utjerivanju nenaplaćenih dugova niti je moralna niti prihvatljiva jer ako banka nije uobičajenim postupcima uspjela naplatiti dug, onda se agencije za utjerivanje dugova mogu samo služiti agresivnim, iscrpljujućim i nemoralnim metodama da bi to postigle, rekao je Ivan Lovrinović

Komentari 2

BA
BakaMraz
13:19 01.03.2019.

Prije 8 godina me nazvala takva agencija, prvi put sam im odnah spustio slusalicu, poslije su zvali jos nekoliko puta ali im se vise nikada javio nisam, probali su i s mobitela, ali kako se ionako ne javljam na brojevee koji su mi nepoznati ili skriveni i tu su ostali kratki. Pismo koje sam dobio od njih sam bacio, a drugo koje je stiglo sa obvezom potpisa primitka sam odbio primiti. Poslije me vise nisu gnjavili. Oni igraju na strah kod ljudi, mene nije strah, mogu oni otkupiti sto hoce ali ja njima nista duzan nisam i ne bojim ih se.

VL
FI
fiberglas
14:50 01.03.2019.

Zato je hdz u tolikom plusu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.