Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zar želite na Dan sjećanja cirkus u Vukovaru!?

Ali, odluka Stožera za obranu hrvatskog Vukovara da 18. studenoga bude stoga negostoljubiv vladajućima, što podrazumijeva odvojeni protokol, drugu Kolonu sjećanja... pogrešna je!

Komentari 16

DU
Deleted user
10:38 01.11.2013.

Mi nismo znali kada smo ih birali da će legitimni predstavnici vlasti imati ovako mračne namjere prema svome narodu. I nezamislivo mi je da Milanović i njegov SKH bude na čelu kolone sijećanja.

VL
CV
crna vrana
09:48 01.11.2013.

Svi oni koji u svakodnevnom životu i djelovanju pokazuju deficit empatije za vukovarsku žrtvu, svojim pro forma dolaskom u Kolonu sjećanja iskazuju u biti svoje licemjerje .

VL
Avatar abakus
abakus
10:05 01.11.2013.

Treba raspisati referendum na razini cijele zemlje o ovim pločama na ćirilici. One bi trebale biti postavljene samo tamo gdje postotak manjinskog stanovništva - i to na provjerenom popisu! - prelazi 50%. A Vukovar kao područje od posebnog pijeteta izuzeti od toga na idućih 50 godina.

VL
DU
Deleted user
10:20 01.11.2013.

Raspisati referendum o ćirilici u Vukovaru. Neka većina odluči! Ne moramo izmišljati toplu vodu, neka bude kao i u Europskoj uniji. To što su im komunisti dopustili da s trećinom stanovništva imaju zaštitu bolju od većinskog, treba ukloniti sve dokdok nas ne bude pola-pola.

VL
DU
Deleted user
10:00 01.11.2013.

Bilo bi neizdrživo vidjeti članove ove, Hrvatima neprijataljske vlade, na čelu kolone.

VL
Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
09:51 01.11.2013.

Vlasti koja pljuje po žrtvama Vukovara nije mjesto niti u jednoj koloni, a najmanje onoj u kojoj koračaju ljudi koji poštuju žrtve Vukovara i vole Domovinu. Sramota.

VL
ŽI
žico
18:58 01.11.2013.

1990 godine je bila legitiman vlada SFRJ što po vašem zaključku gospodine Jurašiću smo trebali čekati neku ne legitimnu vladu SFRJ da bi stvorili hrvatsku ?

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
18:21 01.11.2013.

Cirkus u Hrvatskoj je već odavnih dana, a Hrvati gospodine Jurasić za razliku od drugih europskih naroda po poštovanju vlasti na dobrom putu da se izjednače s narodom Sjeverne Koreje. Zar treba hodati ruku pod ruku s onima koji odd Hrvatske države stvaraju vrlo uspješno jednu malu banana republiku? Ja im čestitam jedino na tome što su ujedinili hrvatski narod koji je potpuno ignorirao sve ono što se događa s Hrvatskom zadnjih godina od mijenjanja imena mjesta (Gvozd-Vrginmost) do mijenjanja ulica, srbovanja razno raznih manifestacija. Eto na tome im čestitam od srca. Zato podržavam Stožer za obranu Vukovara i nadam se da će politička elita zapamtiti Vukovar ove godine.

VL
SE
sestrićna
11:19 01.11.2013.

biranjem nasljednika skh tj sadašnjeg sdp.a i partnera mi smo si zabili nož u leđa..ovi ne mogu podneijeti hrvatsku državu..mjenjaju svaki dan zakone da je unište i politički i ekonomski...vraćaju nas u komunizam braneći svoje komunsiričke zločince i manipulirajući narodom preko medija paravosuđa nevladinih organizacija..jer to su njihovi radnici na terenu..

VL
Avatar mijan
mijan
20:35 01.11.2013.

Gosp. Jurasic, pa ova vlada je sama za sebe cirkus, a sada zele cirkus napraviti od Vukovara, branitelja, postenih Hrvata i Hrvatske. Za taj program angazirani su vrhunski cirkusanti, iluzionisti, pajaci, klauni, zongleri..... linic, grcic, milanovic, pusic, opacic, mrsic, ostojici,, jovanovic,jakovina Kome je cast sa takvima u koloni biti ???

VL
GJ
goran.juric.984
17:48 01.11.2013.

Kad dođu ovi političari sve je tu, em cirkus , em lopovi . Linić prodaje karte.

VL
Avatar La_Piaf
La_Piaf
13:09 01.11.2013.

Evo kažu iz Stožera da će biti jedna kolona. I to je ok. Zaista ne trebaju na taj dan sukobi. I neka budu i vladajući u koloni i neka se crvene, ako još imaju iakvoga srama, zbog svega što suu priredili u Vukovaru u posljednje vrijeme. Taj dan ipak nije za njih, nego za one kojih više nema.

VL
Avatar Benc
Benc
19:09 01.11.2013.

Zna se da Klemm manipulira i kontrolira vukovarski stozer, da bi pomocu njega ucjenjivao vlast.. Puno vece se tu igre igraju, a naivan puk se pali na domoljublje i ispada budala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.