Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li nam Brexit vratiti naše Irce?

Dok se u domaćim medijima bavimo kako će Britancima crknuti 
krava, iz fokusa nam bježi kako će u isto vrijeme crknuti i nama

Komentari 8

DU
Deleted user
18:14 28.09.2019.

Nije mi baš jasno što je to Hrvatska kriva - naime, u samoj Irskoj se likuje nad Brexit situacijom i to su nazvali epohalnom g..., najvećoj u povijeti njima mrskog imperija s kojima su imali mnoge kavge u prošlosti. Naime, Irska nakon toga ostaje jedina eng. govoreća država, izuzev med. Maltu, te sve vrvi ekonom. prognozama koliko će ojačati pozicija Irske nakon Brexit-a jer će mnoge kompanije preseliti sjedišta EU business-a baš u Irsku. Ako se netko zluradi i sprema profitirati na slučaju Brexit.a, to su baš Irci!

VL
DU
Deleted user
19:04 28.09.2019.

Jesenti milu bigulicu, ne dirajte nam Kuščević Lovreka. On je naš vrhunski idol jerbo s njm se, brat-bratu, poistovjećuje barem tri četvrtine "građanki i građana ove zemlje" (citat preuzet od Bernardić Dade zvanoga Bero), koji bi činili sve isto što i gospo'n Lovrek samo da su mogli. Drugim riječima, prestanimo malo lagati sami sebi o svojem velikom poštenju i moralu. Možda je toga nekad i bilo u Lijepoj Našoj, ali u današnje vrijeme jok, bolan ne bio. Prema tome, Kuščević Lovrek je posve običan "građanin ove zemlje", većini nas nalik i ni po čemu poseban, osim možda po tome što mu se posrećilo "realizirati projekte u Nerežišćima i šire. To mu frustrirani zavidnici ne mogu oprostiti.

VL
JA
Jania
13:59 30.09.2019.

Gosp. Ristić izvrstan kao i uvijek. Zadovoljstvo je bilo pročitati ove britke mini-analize.

VL
ST
Stojko
13:39 29.09.2019.

Eto nisam znao da je Greta samo izmanipulirana djevojčica koja priča gluposti o klimi, a u stvari s klimom je sve u redu i nema nikakvih problema. Čestitam novinaru.

VL
PA
Prosvijećeni apsolutist 2
20:58 28.09.2019.

Ima drugih zemalja gdje se pranje sudja placa vise nego project manager u Hrvatskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.