Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni

Zaprosio je usred koncerta

halid bešlić
Vesna Brnabić
08.03.2010.
u 17:05

Kristijan je Ineli objavio ljubav pred sedam tisuća svjedoka u Dvorani mladosti, a ona je u šoku ponavljala: “Da, da!”

Malo je žena koje mogu reći da im je dragi objavio ljubav pred 7000 svjedoka. A upravo to doživjela je Riječanka Inela Lugavia prošli petak na koncertu Halida Bešlića u riječkoj Dvorani mladosti. Usred koncerta se na videozidu pojavio tekst “Nela, udaj se za mene, tvoj Kiki”. Kristijan Pupavac je tako dao sve od sebe da iznenadi svoju sramežljivu buduću suprugu.

– Nazvao sam Doris Borac, glasnogovornicu agencije Arnea, organizatora koncerta, i rekao joj kako bih na neobičan način želio zaprositi svoju Inelu, koja obožava Halida Bešlića. Ineli sam kazao da sam kupio karte za koncert, a kada je Halid najavio da će biti i prosidbe, kazao sam joj: “Zamisli luđaka koji pred 7000 ljudi to radi”. Ona ništa nije slutila i bila je posve iznenađena, gotovo u šoku. Kada se pojavila moja prošnja na videozidu, kleknuo sam pred Inelu, a ona je prvo tiho rekla: “Može”. A zatim je počela ponavljati: “Da, da!”

– Poslije mi je priznala da još sat vremena nije bila svjesna da se to tiče upravo nas. Ona je posebno, skromno i stidljivo stvorenje – kazao nam je 24–godišnji Kristijan, koji Inelu ljubi već dvije godine. On je trenutačno bez posla, a ona radi u parfumeriji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije