znate li odgovor?

Zaprosio djevojku preko portala: Martina, hoćeš li se udati za mene?

martina, luka
SiB.hr
26.04.2012.
u 16:11

\"Ajme! DAAAAA!\", napisala je Martina u komentarima ispod članka, ne skrivajući oduševljenje načinom na koji ju je odabranik njezina srca zaprosio

Martina, Luka želi da mu budeš žena. Jesi li spremna? – pozvao je autor da otvori članak na slavonsko-baranjskom portalu SiB.hr. Iza poziva krilo se još veće iznenađenje. Mladić Luka zaprosio je 24-godišnju Martinu, a ona je pristala.

Martina, hoćeš li se udati za mene? Luka (Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitaj svoga liječnika ili ljekarnika ili odgovori dotičnom gospodinu), pisalo je u pozivu objavljenom na portalu.

"Ajme! DAAAAA!", napisala je Martina u komentarima ispod članka, ne skrivajući oduševljenje načinom na koji ju je odabranik njezina srca zaprosio.

– Hvala mom zaručniku i portalu SiB – dodala je.

– Možemo reći da je naša prva online-prosidba prošla i više nego uspješno. Redakcija portala SiB.hr želi im unaprijed puno sreće i ljubavi u zajedničkome životu – poručili su iz redakcije. Pridružujemo se čestitkama mladom paru, u nadi da će ovakvih romantičnih gesta biti još više.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
19:36 28.04.2012.

samo je li prava Martina odgovorila? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije