Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Zaprijetio supruzi, polio benzinom kuću i uzeo upaljač u ruke...

Policijska traka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.07.2019.
u 11:24

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja i dovršenja pokušanog kaznenog djela

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo optužnicu protiv 38-godišnjaka zbog pokušaja dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nasilja u obitelji i prijetnje.

Tereti ga se da je 12. svibnja 2019. u okolici Koprivnice telefonom nazvao suprugu i rekao joj da će dići u zrak kuću i nju, a kad je došao u kuću, izlio je benzin po hodniku i odjeći supruge, dvoje maloljetne djece i još jedne osobe. Potom je uzeo upaljač u u ruku namjeri da zapali benzin, no nije ga, srećom, uspio aktivirati.

- Tereti ga se i da je od ožujka 2017. do svibnja 2019. godine učestalo grubo vrijeđao suprugu i prijetio joj da će ju ubiti - kažu u DORH-u.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja i dovršenja pokušanog kaznenog djela.

Pitomača: Olujni vjetar iščupao krovište školske dvorane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije