Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trojica maskiranih muškaraca upala i opljačkala kladionicu u samom središtu Slavonskog Broda

Zaprijetili vatrenim oružjem pa pobjegli s novcem kladioničara

kladionica
Arhiva VL
11.12.2009.
u 14:23

Odmah po zaprimljenoj dojavi o počinjenom razbojništvu u kladionici policijski su službenici krenuli u potragu za pljačkašima. Već danas prijepodne u policijskoj postaji počelo je provođenje kriminalističke istrage nad trojicom muškaraca.

SLAVONSKI BROD - Trojica su maskiranih muškaraca iznenada u četvrtak oko 19 sati upala u kladionicu u Ulici Petra Krešimira IV. u samom središtu Slavonskog Broda i od mlade, 23-godišnje zaposlenice zatražili da im odmah preda sav novac. Prijetili su joj vatrenim oružjem. Sva ustrašena djevojka je to i učinila i dala im novac od dnevnih uplata, a pljačkaši su se potom okrenuli i s plijenom pobjegli na ulicu.

Odmah po zaprimljenoj dojavi o počinjenom razbojništvu u kladionici policijski su službenici krenuli u potragu za pljačkašima.

U tome su očito imali uspjeha jer je već danas prijepodne u policijskoj postaji počelo provođenje kriminalističke istrage nad trojicom muškaraca od kojih bi neki mogli biti sudionici i počinitelji te oružane pljačke. Naknadnim očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je iz kladionice ukradena manja količina novca, a kako neslužbeno doznajemo ne veća od 20.000 kuna. Istraga nad privedenima je u tijeku.

Komentara 1

OK
okokučnopišalo
09:07 12.12.2009.

Neka, neka! Nema veze ako pljačkaju kladionice. Uvijet je da ne povrijede zaposlene u kadionici! To što ukradu je Hrvarski porez na budale koji Hrvatske budale plačaju dobrovoljno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije