Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magazin Oluja
Povratak na članak

Zapovjednik Mrkonja - U ratu vojnik, u miru filmski oružar

Odličja i oružje za glavne glumce iznajmljuje iz vlastite zbirke koju skuplja godinama, piše magazin Oluja.

Komentari 1

LC
li-can
10:29 13.01.2016.

Ovo je nevjerovatno, takve laži nisam dugo pročitao.Kakvo polaganje mina,kakvo ranjavanje,pa zar to isti može izjaviti i da to nitko ne provjerava.Jako dobro poznajem istoga od kada je bio mesar u Slunju. Istina je jedino da se 1991 g,uključio u obranu RH. Osoba kao on za svoje" zasluge" u ratu trebala bi kazneno odgovarati a ne ponositi se svojim "uspjesima".Sve što navodi LAKO JE PROVJERLJIVO,gotovo sve su to laži,osim da se bavi "kolekcionarstvom" tj. švercom oružja,što je većini pripadnika 14.DP dobro poznato.Kada pročitam ovaj članak dođe mi da povraćam od bijesa,pa zar je on imalo normalan,kako novinari kada pišu takve članke ne provjere o čemu pišu,još jednom ponavljam ;99% teksta je čista laž,!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.