Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao s travom

Zaposleniku MPV-a određen 30-dnevni zatvor

marihuana (1)
PU ZG
26.10.2011.
u 15:28

Splitski odvjetnik Željko Gulišija, koji brani službenika MVP-a, najavljuje žalbu.

Srđanu Tripalu, službeniku Ministarstva vanjskih poslova koji je prekjučer u Splitu uhvaćen s kilogramom marihuane, određen je nakon saslušanja istražni zatvor od 30 dana i to zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

– Određen mu je istražni zatvor na što ću svakako uložiti žalbu – kazao je za Večernji list Željko Gulišija, splitski odvjetnik koji brani Tripala.

Neslužbeno doznajemo da je oko 50 grama marihuane pronađeno u stanu u Krležinoj ulici u Splitu u kojem živi Srđanova djevojka. Očekuje se i njezino ispitivanje, a službenika MPV-a državna tužiteljica gonit će za kazneno djelo kupnje radi preprodaje. 

Ključne riječi

Komentara 1

KL
klokan13
00:57 27.10.2011.

Mislim da bi bilo korektno, ako je moguće, navesti u kojoj je dotićni stranci. --- Dali smo toliko puno komentara, pa bi to bilo vrlo interesantno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije