Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Čakovca

Zaposlenik Doma za starije pao sa skele. Preminuo je u bolnici

Hitna pomoć Brač
Miranda Čikotić/PIXSELL
03.09.2019.
u 10:49

Muškarac je 19. kolovoza u Mirogojskoj ulici u Sivici postavljao građevinsku skelu oko zgrade Doma

Na Odjelu intenzivne njege Županijske bolnice u Čakovcu u utorak je preminuo 51-godišnjak s područja općine Podturen koji je 19. kolovoza pao sa skele. Nadležna državna odvjetnica naložila je sudsku obdukciju.

Zaposlenik Doma za starije i nemoćne osobe je 19. kolovoza oko 14.30 minuta u Mirogojskoj ulici u Sivici postavljao građevinsku skelu oko zgrade Doma. Prilikom silaska sa skele, na visini oko tri metra, poskliznuo se i pao na travnatu površinu. Prevezen je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, no ozljede su bile preteške. Zaposlenik je navodno u vrijeme kad se dogodila nesreća na radu bio pod znatnim utjecajem alkohola

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:09 03.09.2019.

ajoj... pokoj mu duši.... i- tko je kriv?... sigurno nisu imali zidara pa su čovjeka natjerali da se penje po skeli i nešto popravlja....a on npr njegovatelj. domar ili kuhar....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije