Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premije za cijepljenje
Povratak na članak

Zaposlenicima koji se cijepe daju novac, pivo ili džoint. Drugi strahuju od pojave zavisti i nepovjerenja

U opsežnijoj studiji s više od tisuću ispitanika u SAD-u, otkriveno je da novčana nagrada djeluje - od određenog iznosa odnosno od 100 eura

Komentari 1

MP
miroslav.petkovic.7564
14:14 11.05.2021.

Samo Sputnjik V dolazi u obzir.Jos ni jedna prituzba nije dosla..Gkedam tu na TV u Moskvi U San Marinu vratio se zivot kao prije pandemije.Sve otvoreno kafei restorani rade kako unutra tako i na terasama..Preko sedamdeset posto stanovnistva cjepilo se sa Soytnjik V..Kazu hvala Rusima unistili smo Koronu..Nismo mi cekali dali ce EMA odobrit Sputnjik V rekise pun pogodak. Ovdje u Rusijo podljednji deset dana cjepilo se sedam miliona. Cjepljeno je 22 miliona ljudi..Vidili smo na velikoj vojnoj paradi Ruski predjednik ne nosi masku i masa njih..Bravo ovdje nema da tjeraju ljude u kavez..Sta kazu domaci amerikanci.na to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.