Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zaposlenici INA Grupe darovali osmijeh na dječja lica

Zaposlenici INA Grupe darovali osmijeh na dječja lica
Foto: Promo
1/9
PR
Autor
PR članak
19.12.2017.
u 10:22

Prvi su svoje darove dobili štićenici domova u Slavoniji, a posebno ih je razveselila mlada talentirana pjevačica Mia Dimšić i Inina maskota Pumpić.

Pred nama je vrijeme blagdanskog darivanja koje posebno željno iščekuju djeca. Nažalost, niti ove godine neće svako dijete naći svoj poklon pod borom.

Kako bi takve djece bilo što manje, a osmijeha na dječjim licima što više, INA je treću godinu zaredom organizirala akciju blagdanskog darivanja 613 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz osam dječjih domova diljem Hrvatske SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci, dječjeg doma Maestral u Splitu, centra Izvor u Selcu i Novom Vinodolskom, dječjeg doma Sveta Ana u Vinkovcima, centra Klasje u Osijeku, dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu i društva “Naša djeca” u Opatiji.

Foto: Promo

Lista želja mališana je popunjena u svega nekoliko dana, a u tijeku je dostava darova u domove. Prvi su svoje darove dobili štićenici domova u Slavoniji, a posebno ih je razveselila mlada talentirana pjevačica Mia Dimšić i Inina maskota Pumpić.

Želite prijaviti greške?