Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Započnite novu školsku godinu uz nov namještaj!

Prima program dječjih i mladenačkih soba
Foto: PRIMA
1/9
23.08.2022.
u 10:23

Poticajno okruženje za učenje i igru iznimno je važno za razvoj svakog djeteta.

U svojoj sobi trebaju se osjećati ugodno i slobodno kako bi rasla sretno. Sigurnost, funkcionalnost, kvaliteta i suvremeni dizajn osnovne su karakteristike Prima programa dječjih i mladenačkih soba. Zahvaljujući velikom broju različitih elemenata, dječje sobe namijenjene su svim uzrastima, a prilagođavaju se potrebama djeteta u različitim fazama odrastanja.

Foto: Prima

Priuštite najmlađim članovima obitelji siguran i bajkovit povratak u novu školsku godinu te napravite pravu malu oazu sreće gdje će vaši školarci moći dobiti kvalitetan odmor, imati mir za učenje i uživati u bezbrižnoj igri.

Prima dizajn tim osmislio je programe dječjih i mladenačkih soba koji se prilagođavaju potrebama djeteta u različitim fazama odrastanja. Mlađem dijelu obitelji uvijek je važniji izgled namještaja, dok roditelji uvijek misle i na praktičnost i iskoristivost prostora.

Foto: Prima

Prima programi bogati su ormarima u više dimenzija, različitim pisaćim stolovima, poličarima i ladičarima. U ponudi su kreveti na kat i kreveti s ladicama za odlaganje koji mogu poslužiti kao dodatan ležaj. Ovisno o veličini sobe i željama, možete odabrati kombinaciju elemenata koji vam najbolje odgovaraju i tako maksimalno iskoristiti prostor.

Foto: Prima

Programi dječjih i mladenačkih soba bogati su elementima u raznim kombinacijama boja, kojima se može maksimalno iskoristiti raspoloživ prostor. Ormari s kliznim ili zaokretnim vratima, mnoštvo elemenata s ladicama i policama te različiti modeli kreveta i radnih stolova pomažu u oblikovanju idealne sobe.

Foto: Prima

Praktična rješenja usklađena su s modernim dizajnom i lako se prilagođavaju dobi i potrebama djeteta. Svi programi dječjih i mladenačkih soba „rastu s djetetom“ jer su elementi posebno osmišljeni kako bi se što lakše uskladili izazovi prostora s onima koje nosi odrastanje.

Foto: Prima

Krevetići mališana živnut će uz COCO maison ukrasne jastučiće koji će osim udobnosti pružiti i sigurnost svakom djetetu tijekom noći. Kolekcija COCO maison, ekskluzivno dostupna u Prima salonima i na webshopu, obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje prostora: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasni jastučići, rasvjeta, tepisi i mali komadni namještaj.

Foto: Prima

U Prima salonima i na webshopu možete pronaći i nove programe radnih stolova i stolica te stvoriti idealan kutak za koncentraciju, pisanje zadaće i stjecanje novih znanja. Programi su dostupni u više kombinacija boja i dekora.

Foto: Prima

Radne stolice dostupne su u različitim izvedbama, pristaju uz sve veličine i visine stolova te će zadovoljiti ergonomske potrebe vašeg mališana. Odabirom Prima radnog seta možete osigurati ugodno mjesto za edukaciju, kreativnost i istraživanje, neovisno o dobi i interesima vašeg djeteta.

Foto: Prima

Za sve novosti koje vam priprema Prima, zapratite njihove službene profile na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest i LinkedIn.

Saznajte više o posebnoj ponudi dječjih i mladenačkih soba u novom Prima letku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije