Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Započinju radovi na BIC-u

ugovor
Branimir Bradarić
24.06.2015.
u 17:22

Radovi započinju 30 dana nakon potpisivanja ugovora, a u okviru njih obavljati će se građevinsko-obrtnički radovi, elektro radovi kao i poslovi na vodovodu i kanalizaciji.

U roku od deset mjeseci trebaju biti završeni radovi na izvođenju radova na rekonstrukciji i obnovi zgrade Poly, nekadašnje tvrtke Borovo, za potrebe poslovno-inovacijskog centra BIC.

Precizirano je to današnjim potpisivanjem ugovora između gradonačelnika Vukovara Ivana Penave i direktora osječke tvrtke Gradnja Zorislava Šmita. Posao je vrijedan 12,7 milijuna kuna u okviru kojega će se svrsi privesti oko 8000 kvadrata bruto površine osigurane za 38 poslovnih prostora.

–Nadam se da će to biti dodatan poticaj razvoju gospodarstva, privlačenju investitora i otvaranju novih radnih mjesta, a s obzirom na dugogodišnju uspješnu suradnju s izvođačem radova očekuje da će radovi biti izvedeni kvalitetno i u roku, rekao je Penava. Radovi započinju 30 dana nakon potpisivanja ugovora, a u okviru njih obavljati će se građevinsko-obrtnički radovi, elektro radovi kao i poslovi na vodovodu i kanalizaciji.

Isto tako biti će postavljeno i dizalo. Vrijednost cijelog projekta je oko 21 milijun kuna. 

>> Počela gradnja Poduzetničko-inovacijskog centra (BIC)

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mirica19
mirica19
22:13 24.06.2015.

Drago mi je da se i ovaj ranjeni grad pokreće :)

L0
luena 01
22:21 24.06.2015.

Jos jedan projekt koji je osmislila bivsa SDP-ova gradska vlast? nemate se cime pohvaliti bar ne pozitivnim trendovima ni rezultatima,ako su oni osmislili sto nisu i proveli osmisljeno... jedino sto su osmislili je setnica do Vucedola,trznica na Mitnici ciji je prostor prazan zjapio i propadao,a da i Borovo u stecaj poslati umjesto trazit drugog zainteresiranog investitora kao sto je to slucaj od kad je I.Penava dosao na mjesto gradonacelnika...Dosao novi gradonacelnik odmah je dosla i farmaceutska firma ...Koliko ulagaca i kojeg je dovela bivsa gradska vlast,bivsi gradonacelnik?

SI
Sittingbull
21:57 24.06.2015.

Još jedan projekt koji je osmislila bivša SDP-ova gradska vlast, osigurala financiranje iz EU fondova uz potporu Vlade, a Penava po običaju samo ubire plodove tuđeg rada i potpisuje ugovore o izvođenju radova. Toliko radi istine. Slično je bilo nedavno sa projektom vodoopskrbe i odvodnje za grad Vukovar i okolna mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije