Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Započinje 10. festival duhovne glazbe Bonofest

'09.05.2011., Trg svetog Marka, Zagreb - Nove orgulje u zupnoj crkvi vrijedne 450000 eura.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukic/Pixsell
08.05.2015.
u 13:31

Drugi dio Drugi dio festivalske večeri održat će se u crkvi sv. Filipa i Jakova kada će, uz pratnju Bonofestovog benda, biti predstavljeno 18 novih duhovnih skladbi

Pod geslom Bogu na slavu u petak, u Vukovaru, započinje dvodnevni 10. Festival duhovne glazbe Bonofest 2015. Prema najavama organizatora festival započinje radionicama pripremljenim za same sudionike festivala, a u kojima će mladi moći, ovisno o svojim afinitetima, naučiti o pisanju teksta, glazbe i aranžmana, te o samoj interpretaciji pjesama. Radionice će voditi glazbeni profesionalci: Marija i Ivana Husar, Goran Kovačić, Saša Miočić i Josipa Dević. Središnji dio festivala je u subotu kada će se održati festivalska večer u dva dijela. Prvi dio koji će se održati u pastoralnom centru sv. Bono, sudionici će moći predstaviti svoj rad na području duhovne glazbe kroz pjesme koje su prošle na natječaju.

Drugi dio Drugi dio festivalske večeri održat će se u crkvi sv. Filipa i Jakova kada će, uz pratnju Bonofestovog benda, biti predstavljeno 18 novih duhovnih skladbi. Ovogodišnji festival  organizira se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović, Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, Vukovarsko-srijemske županije, Grada Zagreba i grada Vukovara.

>> Vladimir Kranjčević: Izvodimo djelo od korica do korica, trajat će oko tri sata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije