Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKEDONIJA
Povratak na članak

Započelo suđenje za teroristički napad u Kumanovu

Na optuženičkoj klupi nalazi se 29 osoba koje su najvećim dijelom Albanci s Kosova

Komentari 4

IB
ibiza
11:49 08.12.2015.

dozivotna robija amen

VL
Avatar rashomonn
rashomonn
12:03 08.12.2015.

Sećam se dočeka u Prištini koji je priređen tim teroristima nakon njihovog upada i terora u Makedoniji. Eu je primorala makedonsku vladu da ih vrati na Kosovo gde im je priređen svečani doček,načinjen je špalir od albanskih zastava ispod kogg su oni prolazili ,kao heroji su dočekani.Ali nešto ne mogu da se setim reakcije zvaničnog Pariza.Pretpostavljam da životi makedonskih policajaca nemaju veliku vrednost u njihovim očima.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:01 08.12.2015.

Cija je ono baza "Bondsteel" na Kosovu. Hmmm....smjena rezima izgleda nije uspjesno izvedena ovaj put. Nema veze, pokusati ce ponovno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.